Nya medarbetare, nya kunder & en stark tillväxt!

Vi börjar närma oss året slut och vi på Envoi kan summera året med en stark tillväxt och framgång. Vi har både ökat i personalstyrka och fått nya etablerade kundrelationer. Vi har välkomnat Marcus, Emil, Gunnar, Niklas, Mathias, Andreas och Mattias till Envoi-teamet under hösten. Vi på Envoi AB är tacksamma och mycket stolta över våra medarbetare och deras väl utförda arbete under året. Vi ser fram emot vad nästa år har att erbjuda och önskar alla en god jul & ett gott nytt år!

Läs mer på vår LinkedIn

Julgåva till BRIS

Vi på Envoi AB ger i år vår julgåva går till BRIS arbetar med att förbättra barn och ungas livsvillkor i linje med FN konventionen om barnets rättigheter. Under 2021, har vi på Envoi haft en stark tillväxt och framgång som även har sina utmaningar som hör till. Vi är väldigt stolta över våra medarbetares prestationer, engagemang och stöd! Utan er hade denna framgång inte varit möjlig. Vi vill även tacka våra kunder och samarbetspartners för ett mycket gott samarbete 2021. God jul & Gott nytt år!

Läs mer på vår LinkedIn

Varmt välkommen Sonja!

Vi på Envoi har glada nyheter, Sonja kommer börja hos oss efter sommaren som Kravanalytiker.

Läs mer på vår LinkedIn

Välkommen Susanne!

Vi på Envoi vill varmt välkomna Susanne till vårt team. Susanne kommer arbeta som Business Analyst på ett uppdrag hos Skandia.

Länk till LinkedIn inlägg!

Ny tillsättning till SBC!

Vi på Envoi är glada att meddela att vi har precis genomfört en tillsättning till SBC. Vi vill varmt välkomna Jens som idag ska börja som fullstack-utvecklare hos vår kund SBC.

Länk till LinkedIn inlägg!

Ny tillsättning till Kronofogden!

Vi på Envoi är glada att meddela att vi har precis genomfört en tillsättning inom Lösningsarkitektur till Kronofogden.

Länk till LinkedIn inlägg!

Välkommen!

Vi har glada nyheter: vi vill varmt välkomna Per Hossbo till oss på Envoi AB. Per har en bred projektledningsbakgrund inom IT-lösningar. Varmt välkommen Per och vi är glada att ha dig i vårt team på Envoi AB! 🤝

Läs mer på LinkedIn

Ny tillsättning till Region Stockholm!

Vi på Envoi är glada att meddela att vi har precis genomfört en tillsättning inom Projektledning till Region Stockholm.

Ny tillsättning till Polismyndigheten!

Vi på Envoi är glada att meddela att vi på Envoi AB har precis genomfört en tillsättning inom testledning till Polismyndigheten.

Nytt Ramavtal!

Vi på Envoi har glada nyheter! Vi har vunnit ett ramavtal med SPV gällande konsulttjänster inom IT med ett värde av 180 mkr.

Läs mer på vår LinkedIn

International Organization for Standardization!

Vi på Envoi har påbörjat ett arbete för att bli ISO9001 certifierade. Vårt mål är att bli certifierade under 2021.

God Jul och Gott Nytt År!

Vi vill börja med att tacka alla våra anställda, kunder och samarbetspartners för ett gott samarbete 2020. Trots omständigheterna och utmaningarna som 2020 har bjudit på, kan vi vara väldigt stolta över våra medarbetares engagemang och våra kunders och samarbetspartners förtroende och stöd. I år har vi valt att ge vår julgåva till stiftelsen Childhood som arbetar med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn.

Läs mer på LinkedIn

Nytt Ramavtal!

Envoi har vunnit ramavtal för IT-konsulttjänst inom testledning av E-Krona för Riksbanken.

Läs mer på LinkedIn