Det här är Envoi – din partner inom digital transformation

Vi har specialiserat oss på att leda organisationer genom komplexa digitala utmaningar. Vi levererar seniora konsulter till både privat och offentlig sektor inom Mjukvaruutveckling, Embedded Utveckling och Teknisk Ledning.

.

Bygger digitala broar över analoga murar sedan 2018.

Allting började 2018, när Envoi AB grundades med en tydlig mission: att leda organisationer genom det som kallas digital transformation. Sedan dess har väldigt mycket hänt på kort tid, och att säga att vi en dag kommer att vara färdigdigitaliserade är inte särskilt trovärdigt. Vi, sett till såväl mänskligheten som oss på Envoi, är bara i början på en väldigt spännande resa.

Envoi består i dag av en stab lokaliserad i nya lokaler i Globen i södra Stockholm, samt våra tekniska konsulter – både anställda och strategiska partners – ute hos våra uppdragsgivare. Våra kunder finns i hög utsträckning i Stockholmsområdet men vi jobbar med uppdrag i hela Sverige. Vi jobbar både direkt mot egna kunder samt samarbetar med strategiska partners som underleverantör. Idag har vi ramavtal med Riksbanken och statlig tjänstepension.

Hur vi jobbar – värdegrunden

Personliga, men ändå proffsiga

Vi blir aldrig personliga i den bemärkelsen att det blir informellt. Vi är snarare personliga på det sättet att vi känns mänskliga. Vi jobbar ju med ganska avancerade grejer, men det betyder inte att vi är avancerade att ha att göra med.

Enkla, men inte simpla

Vi vet, vi jobbar inte med enkla grejer. Vi jobbar tvärtom med ganska avancerade grejer, men det betyder inte att vi är avancerade att ha att göra med – tvärtom! Vi är enkla att ha att göra med. Det är vårt sätt att vara proffsiga.

Innovativa

Vi är innovativa genom att vi alltid förbättrar och förnyar. Det ligger i vårt DNA. Vår innovativa kraft tar sig uttryck i de produkter och tjänster vi utvecklar.

Tekniska kompetensområden

Våra seniora konsulter och specialister har mångårig erfarenhet och vi ser till att vara i framkant och uppdaterade på det senaste inom sina kompetensområden:

cloud icon

Mjukvaruutveckling

Backend & Fullstack (Java, .NET, React, Angular) och Devops.

code icon

Embedded Utveckling

Linux, RTOS, BLE, Wifi, c++, Embedded C

management icon

Teknisk Ledning

IT Projektledare, Agil coach, Produktägare, Kravledare.