Jobba med oss

Hitta en roll som passar just dig. Bygg din karriär hos Envoi.

Gemensamt för oss i Envoifamiljen är vår flexibilitet och en konstant vilja att utvecklas. Ge oss en utmaning och vi tar den! Är du likadan? Kolla in våra lediga jobb och hör av dig så berättar vi mer om våra karriärmöjligheter, spännande uppdrag och varför vi tycker att just vår bransch är den roligaste som finns.

Till rekryteringssiten

Just nu har vi lediga jobb som...

Se alla jobb på rekryteringssiten

Till rekryteringssiten

Varför ska du jobba hos oss?

Attraktiva anställningsvillkor

Schyssta villkor ger bra resultat. Som konsult hos oss är du därför själv med och påverkar din lön och vi har naturligtvis kollektivavtal genom Almega.

Personlig utveckling

Vi vill växa och vi vill att du ska växa. Hos oss får du tillgång till personlig utveckling på både kort och lång sikt, friskvårdsbidrag för din fysiska utveckling och coachning och uppbackning när du behövet det.

Bonussystem

En för alla, alla för en! Vi har ett förmånligt bonussystem som gör att vi tillsammans driver företaget framåt mot gemensamma mål.

Uppdrag utifrån ditt intresse

Som konsult hos oss har du ett engagerat team av säljare som hittar uppdrag utifrån dina intressen och mål. Vi har kunder i hela Stockholm och i mer eller mindre alla branscher. Du står för viljan, vi står för uppdragen.